Ja bardzo duzo wyjeździłem sie firmową Octavia II i tam był włąśnie taki kluczyk bardzo fajna poręczna i sprytna rzecz wszystko w jednym i zajmuje mało miejsca dlatego też rozkminiałem sobie czy dało by radę zrobić coś takiego w moim Roverku
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 01:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
chciało by się powiedzieć, że wchodzicie przez okno a drzwi otwarte... wystarczyło poszukać i znaleźć to: http://forum.roverki.eu/v...=domykanie+szyb i chyba wszystkie dalsze pytania o to czy się da zrobić a jeśli tak to jak są zbędne
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ja wam mogę przepisać albo nie najlepiej zeskanuję instrukcję obsługi i sie dowiecie co i jak więc powinno to rozwiać wasze wątpliwości
dla porównania wielkości postawiłem paczkę papierosów nie to zeby jakaś reklama czy coś ale widać i na słowo możecie mi wierzyć że jest on wielkości paczki z papierosami L&M normalnych heh
aha i dodam jeszcze jedno ze dla prawdziwych gadżeciaży występuje również domykanie szyberdachu aczkolwiek tylko w module domykania 4 szyb + szyber dach :D ale da sie to zamontować do 3 drzwi np.
Mam jedno pytanie odnośnie podłączenia modułu domykania szyb, kolega Biernik20 przedstawił schemat podłączenia takiego modułu, ja chciałbym go podłączyć pod przyciski i moje pytanie czy jeśli podłącze kabelki biały i brązowy do przewodu na którym się pojawia podczas zamykania szyb (+) to będzie ok?
raczej tak ale ogólnie chodzi o to by z centralnego zamka poszedł impuls + 12V do modułu który zamknie szybę wszystko sie również wyjaśni jak założę go acz kolwiek nie w najbliższym czasie bo muszę poczekać na odbiór autka od elektryka
nie no spoko tylko wiesz poziać możemy na offtopic albo na żywca a na forum to raczej bardziej chodzi o uzyskanie informacji lub podsunięcie komuś pomysłu nie to żebym sie uraził czy coś ale po co zaśmiecać forum
Witam Panów ktoś w końcu zamontował to domykanie szyb w swoim rowerku. Ponieważ też chciał bym to zamontować ale mam problem ponieważ nie wiem które kabelki ciąć lub jak namierzyć odpowiednie.
Pozdrawiam
_________________ Może jestem wolny ale zawsze przed Tobą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum