Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 20:51
Jeżeli zrobisz tak jak mówi mój wielce szanowny przedmówca i wyświetli Ci się 00-to jest OK,a jeśli migać będzie 21 i 22-to wyjedź z garażu,albo poczekaj na słońce(czujnik nasłonecznienia).Jeżeli wyświetli się coś innego,to nie wiem.
nie to ze mam jakiś problem poprostu tak mnie to zaciekawiło i chciałem sprawdzić ,zastanawia mnie jeszcze dlaczego wchodzi tak mało gazu 450g i dlaczego w układzie niema osuszacza co kraj to obyczaj pozdro
przyjechałem z trasy wstawiłem auto do garazu i wyświetliło sie jak kolega napisał wcześniej 21 i 22 ,na słonko niewyjechałem bo padało
czyli to normalne przy braku słońca ,i się niemartwie. pozdro
zastanawia mnie jeszcze dlaczego wchodzi tak mało gazu 450g i dlaczego w układzie niema osuszacza co kraj to obyczaj pozdro
Gazu tyle ma być mi mówili że między 450 a 500 ma być a osuszacz jest z boku chłodnicy z przodu auta ale wymienia się go rzadko nie pamiętam co ile km.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
czynnik chłodzący R134a w ilości 450g plus minus 50g.
Dokładnie, znalazłem kartkę tak mi PHJOWI napisał.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
przeciesz na nalepce pisze jak byk ile,byłem wymienić olej w sprężarce i dopełnić czynnika miałem tylko 300g.podejżewam ze od nowośći niebyło nic tam ruszane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum