Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 366 Skąd: Nowa Huta
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 10:56
Heh i jak z błedami, sczytałes?
Swoja droga napisz mi z czego an co przełozyłes, jaki koszt? I czy sa problemy z przekąldka silnika? Bo sam sie troche przymierzam przełożyc angielskiego vi do swojego cuda.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 10:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 366 Skąd: Nowa Huta
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 20:39
To czekamy na wyniki. Napisz mi ile Cie kosztowała pełna przekładka? Tu lub na priv. Kiedys o tym myslałem ale kupiłem europejskiego wiec juz po sprawie. Ale ciekawosc...
-Auto z Anglii 3,5tys z przywozem (znajomy zajmuje się sprowadzaniem) kupiony na hbc.co.uk
-Opłaty 1,5zł około z zarejestrowaniem
-Kompletna przekładka 1,4tys (wraz ze ściana grodziową, maglownicą i wszystkim co potrzebne) z rovera 200 '99 co prawda, ale wszystko pasuje
-Robocizna 0zł (podjąłem się samemu)
Teraz załatwić sprawę z odpaleniem i kilka spraw kosmetycznych i będzie można jeździć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum