Wysłany: Pon Mar 30, 2009 19:22 R 200 głośniki czy potrzebny wzmacniacz
Witam, mam takie pytanie ponieważ chciałbym wyciszyć/wygłuszyć drzwi przedniego swojego Roverka i przy okazji wymienić głośniki na nowe czy do takiego zestawu odseparowanego Pioneer'a trzeba koniecznie wzmacniacz? Link podaje tutaj do aukcji:http://www.allegro.pl/item594848697_pioneer_ts_e170ci_polecam_nowe.html
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 19:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zagrają bez problemu na samym radyjku. Oby to radyjko mialo przynajmniej 4x 50w. Oczywiście ze wzmacniaczem zagrały by lepiej ale jezeli nie jesteś audiofilem to samo radio wystarczy.
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
Jeśli chodzi o radyjko to mam Pioneer DEH-3000MP, wzmaka ma 4x50W MOSFET. Jeszcze jedno pytanie do zwrotnicy podłączam zamiast wzmaka przewody które idą od radia, tak?
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 775 Skąd: Głogów / Leeds w UK
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 05:20
Cytat:
Oczywiście ze wzmacniaczem zagrały by lepiej ale jezeli nie jesteś audiofilem to samo radio wystarczy.
Oczywiście, że nie jest bo nie zadawałby takiego pytania. Poza tym ani to radio ani głośniki to nie sprzęt audiofilski .
michal21dna
Jeśli pytasz czy uciągnie Ci te głośniki to uciągnie ale czy Ci to wystarczy nie wiem . Wiadomo, ze znacznie głośniej i trochę czyściej zagra na wzmacniaczu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum