Moje felgi są straszne takie jakieś pożółkłe. Tak wyglądają:
Pytanie jest takie czy znacie jakiś sposób na to by się błyszczały na srebrno
Dzisiaj próbowałem troche pastą tempo ale marnie szło. Pewnie jakbym jeden dzień spędził nad jedną to może bym się do czegoś dotarł
Ale nie mam tyle czasu
Poradźcie coś jak możecie
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 00:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czyli jade poszukać jakiegoś zakładu który mi to zrobi... Moje felgi to przód 205/45 R16 ET35 7,5J a tył masakra czyli 215/40 R16 ET30 9J wystają trochę ale to się skoryguje przy wymianie progów
Długo trzma takie malowanie proszkowe??
No lakierze jest nawet pajęczyna, tzn. popękany jest. szkoda że tego samemmu się nie zrobi hehe
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 10:45
szosownik napisał/a:
Brt napisał/a:
niestety roverkowe najładniejsze felgi do R200 nie były robione w większej szerokości (żeby chociaż 6J) i w realu całkiem nieźle wyglądają
nie wiem jakie są te moje ale ładnie wyglądają na aucie sam przyznaj
to tez wyglada jak balon a niby sa takie jak moje tylko ze ja mam fele 7" i to inaczej sie rozklada wtedy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum