_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Spokojna Twojej babci falujaca piers... ja mam trasy opanowane, takze nie zgniemy
Musze tylko jakas akcje policyjna przygotowac, jakis telefonik o bombie, ew symulacja porwania kota prezydenta...
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
żebym znowu musiała tam jechac bo jakiś zgłaszacz zadzwoni że ktos roverem kreci bączki???
Nie panikuj... sa lepsze miejsca do krecenia bakow niz miejsce, ktore znaja juz wszystkie przedszkolaki My jezdzimy tam rekreacyjnie, krajobrazo-znawczo. Grzecznie i kulturalnie stajemy pod siatka i naparzamy w samoloty ziemniakmi
Panna_Migotka napisał/a:
od której zbiórka to przybędę.
ja nie wiem kiedy i gdzie dokladnie. W niedziele, to raczej sie spotykamy na Bemowie.
Ps. Czy moglem widziec Twojego zielonego wojskowego Rovera 200 z nalepami
i rejestracja WH na Jana Kasprowicza przy jakims budynku?
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ps. Czy moglem widziec Twojego zielonego wojskowego Rovera 200 z nalepami i rejestracja WH na Jana Kasprowicza przy jakims budynku?
Pewnie przed komendą policji.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum