jasiu87, nie muszę mieć nie wiadomo jak limitowanej wersji samochodu, ważne aby mnie się podobał i aby mi się nim dobrze jeździło. Osobiście nie widzą mi się sportowe "aż" tak autka, a tej mocy i tak niestety nie wykorzystasz.
Ja nieco inaczej patrzę na autka, mnie bardziej pociąga jazda po piachu, skamieniałych trasach, itp., a do takich sportów wyłącznie auta terenowe się nadają, a do tego wszystkiego czuje się pewnie na drodze w takim aucie, jeżdżę również Honda CR-V.
jeśli dobrze kojażę, podwozie tego MG jest naprawde dobre, opracowane przez firmę na literkę Q chyba nie kojażę całej nazwy, w każdym bądź razie firma a konkurowała swego czasuz Lambo czy Ferrari. Silnik to prosta, niewysilona V8 z mustanga więc i awaryjność znikoma. Ten Mg całkiem gajne czasy kręcił na torze TG
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Sam chcialem w niego kiedys wycelowac
Pozniej stwierdzilem, ze to chyba taki mial kiedys byc i widzialem tylko zdjecia z prospetkow, ew. democary jakies...
Dwa lata temu znalazlem go na mobile.de i zobaczylem cene
Auto piekne... ale nie na moja kieszen i raczej malo funkcjonalne - jako zabawka dla bogatego synka/corki lub jako drugi samochod dla bogatego fascynata motoryzacja;)
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
ehh fura robi wrażenie, aczkolwiek nawet jakbym dysponował taką kasą, to bym nie kupił. Jakoś bryła tego samochodu mi nie odpowiada, jest taka.... angielska Ogólnie furka jak najbardziej na tak
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
Co do śrub calowych, to rzeczywiście gdzieniegdzie występują. Np. w R25 2 śruby mocowania alternatora i spust oleju z silnika odkręca się kluczem 5/8 cala. Klucz 15 (próbowałem kilku porządnych) nie wchodzi (śruby są czyste, bez nalotu), z kolei 16-ka jest luźna.
EDIT: Odwołuję to, com napisał. Te śruby to jednak zwykłe 15-ki.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Ostatnio zmieniony przez PTE Pon Kwi 06, 2009 07:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum