witam, panowie mam problem na zimnym silniku ok. 20 sek. po rozruchu załącz mi się wentylator, na początku myślałem że to ten od chłodnicy, ale najpierw włącza się ten od klimy i zaraz po nim od chłodnicy, i tak chodzą sobie dwa po 30 sek. wyłączają, się i włączają aż silnik się nie rozgrzeje, jak jest już ciepły wszystko jest ok. Pewnie to jakiś czujnik ale który?
_________________ denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu, za głupotę innych
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 18:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kolego miałem to samo, powodem jest uszkodzony czujnik płynu chłodniczego. Wymień go i będzie ok. Koszt około 35-40 zł. Wykręca się go. Czujnik zaznaczyłem Ci na focie poniżej. Zrób to sam, prościzna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum