Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 09:38 [R600] Wysprzęglik
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
witam. Mam takie pytanie. Czy do wysprzęglika dostanę się bez kanału? I gdzie tego wysprzęglika patrząc z góry trzeba szukac. Uciekł mi płyn i musze odpowietrzyc sprzęgło.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 31, 2011 18:42, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 09:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Spokojnie się dostaniesz tylko musisz podnieść trochę samochód, oczywiście z kanału byłoby wygodniej ale i tak dasz radę, musisz się oczywiście pod niego położyć.
dobra, ale on jest z przodu skrzyni? i z lewej czy prawej strony patrząc od przodu samochodu? Sory że takie pytania ale nie mam dużego obycia w mechanikowaniu a auto stoi przed blokiem i nie mogę nigdzie ruszyc bo pedał sprzęgła opada do podłogi
Patrzac od przodu auta znajduje sie z przodu skrzynia przy laczeniu skrzyni z silnikiem, jest przymocowany na lapie iida do niego przewody - po przewodach dojdziesz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum