Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 20:41 [R200] brak stopu wstecznego i wycieraczki
Cześć
Stała się tragedia nie mam świateł stopu, wstecznego ani nie działa mi tylnia wycieraczka. Wszystko działało aż pewnego dnia dopadła mnie choroba i nie mogłem z domu wyjść a w tym czasie Roverek też "zachorował" .
Macie może jakiś pomysł może jakiś bezpiecznik ? wiązką kabli z tyłu w klapie już ruszałem i nic dodam ze nie słyszę silniczka od puszczenia płynu na tylni spryskiwacz a zawsze było słychać a przednie działają mi bez zarzutu.
Z góry dzięki za pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 20:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hmmm a który to moće być kabel ich tam jest masa a ja elektrykiem nie jestem zobaczył bym czy prąd na nim jest jakbym wiedział który, a jeśli możesz mi również podpowiedzieć który to bezpiecznik ?
a wiec bardzo mocno ruszałem tym przepustem gumowym i tam musi być coś nie tak ponieważ światła stopu mi mrugneły, jak mogę się dostać do całych kabli żeby jakoś poszukać wadliwego i go naprawić ? może macie jakiegoś linka to instrukcji
Problem rozwiązany, przepaliła mi się część bezpieczników, tylko nie wiem czemu jak wczoraj poruszałem tym kablem to się stopy zaświeciły
Dzięki wielkie za pomoc
Pomógł: 25 razy Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 387 Skąd: Wrocław / Lubrza
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 20:35
skoro się przepaliły to coś to musiało wywołać,
proponuję się mimo wszystko przyjrzeć wiązce, może akurat coś się przetarło, porusząłeś zapaliły się na chwilę i bezpieczniki padły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum