Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 13:22 [R414] PROBLEM Z ODPALENIEM
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam wszystkich forumowiczow. Niedawno zakupilem sobie rovera 414si. Czasami mam problem z odpaleniem. Kiedy otwieram auto, przekrecem kluczyk na druga pozycje nie slysze takiego dziwieku (jakby cos sie nei otwieralo czy cos), wtedy zamykam auto na 20 minut do 1 dnia i znowu moge odpalic. Kiedys rozwalilo mi sie calkiwicie, czekalem tydzien i nie odpalil. BYlem u mechanika i wymienil mi komputer silnika, myslalem ze to pompa paliwowa, ale on twierdzil ze nie, ze to komputer i po wymianie bylo ok jeden miesiac. teraz znowu jest to samo. Dzis rano znowu nie uslyszalem tego dzwieku i nie moglem odpalic ale na "pych" sie udalo. nie chce mi sie ciagle pchac tego auta bylem dzis na diagnostyce, ale akurat odpalal jak marzenie. chyba bede zmuszony go sprzedac niedluge tym jechac do polski, wiem zze u nas cos z tym zrobie, ale tutaj w norwegii jest maskara.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Mar 16, 2011 22:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 13:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum