Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
Jechałem dziś ze szkoły i w pewnym momencie wypaliła mi poduszka kierowcy nie wjechałem w żadną dziurę ani nic tylko tak sama z siebie. I teraz moje pytanie co mogło spowodować wypalenie poduszki
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 31, 2011 21:29, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 20:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Marrkus, w książce serwisowej jest że gwarancja na poduchy 10 lat. Coś takiego chyba mam napisane ale niestety po niemiecku więc nic nie rozumiem poza napisem Air Bag
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
kurde calkiem niedawno sie nad tym zastanawialem, co by bylo gdyby tak sie stalo podczas jazdy,
urządzenie ktore ma Cie niby chronic, moze doprowadzic do spowodowania kolizji
jaki ze tego moral
wyciagac bezpiecznik od poduch po 10 latach
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
mi sie na szczęście nic nie stało bo prędkości prawie nie było jedyne co się stało to mam kolorową rękę idąc od łokcia do nadgarstka przechodzi z jasno brązowego do ciemno fioletowego i przez pierwsze 10 min byłem w szoku i nic nie słyszałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum