Hej wszystkim:)
Stalo się w końcu to, o czym marzyliśmy od zawsze (niestety kosztem paru tysięcy nieczytanych postów na forum.. )
Tzn udało się nam połączyć pasję z zawodem ( co niestety w dzisiejszych czasach nie jest najłatwiejsze..)
Ale jest! (hurra..!)
..Otóż otworzyłem z żoną Biuro Podroży
Tak wiec roverkowicze gdyby ktokolwiek z Was wybierał się sam czy z rodzinka na urlop, wczasy, wyjazd itp – bądź potrzebował fachowej porady, pomocy; to śmiało
Zapraszam tez do wdepnięcia podczas romantycznych spacerów po po Rynku w Krakowie
W turystyce pracujemy już dość długo, wiec gdybyście mieli jakiekolwiek pytania, wątpliwości itp - chętnie doradzimy co, gdzie, czym i kiedy najlepiej i najtaniej:)
Adres strony to www.eolpodroze.pl - tam jak i w biurze oferta jest już pełna
Siedzi tam bardzo mila Pani Kasia
Od wyjazdów krajowych - przez kurorty nad Morzem Śródziemnym i Czerwonym - po naaaajdziksza egzotykę
No i oczywiście pomyślimy o jakiejś "roverkowej" zniżce
Adres Biura:
EOL-PODRÓŻE
email: biuro@eolpodroze.pl
tel/fax: 012 421 32 32
Adres:
Rynek Główny 39/40
31-013 Kraków
Pzdr
ernesto
Ostatnio zmieniony przez ernesto Pon Maj 04, 2009 21:40, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 13:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
hehe gratulacje widzę, ze dopiąłeś temat ... Jeśli macie też sprzedaż biletów lotniczych, to zachęcam do skorzystania i dziekuje za pomoc .... kupiłem dokładnie tam, gdzie mi poleciłeś
[ Dodano: Wto Kwi 07, 2009 14:42 ]
dobra juz widzę ze macie i macie też ubezpieczenia ... więc się odezwę, ale to na priv po świetach
Brt - no dopiąłem, dopiąłem (kosztem paru nieprzespanych nocy )... ale co tam, sam sie ciesze jak nie wiem
Fajnie, ze się udało z biletem.
Teraz sami tez je mamy, wiec zapraszam
walkie - oficjalnie nie pracujemy - ale prawdopodobnie będziemy w KRK wiec jeśli będziesz się kręcić po rynku, to bardzo chętnie się tam z Tobą spotkam
A biuro jest na linii A-B, niedaleko "Loży", pomiędzy Sw. Jana a Sławkowską (wisi już ładny szyld )
Pzdr
E
Ernesto, GRATULACJE!!!!
Moze nie w tym roku ( bo juz wakacje zaplanowane) ale przy nastepnym wyjezdzie sie na 100% odezwe.
Powodzenia i trzymam kciuki.
Pozdrowionka dla Ani.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
mamy walkie, mamy
Prześlij mi proszę na priv adres mailowy, zadamy milion pytań i znajdziemy ofertę najlepsza z możliwych
pzdr
E
[ Dodano: Wto Kwi 07, 2009 16:11 ]
llygas napisał/a:
Ernesto, GRATULACJE!!!!
Moze nie w tym roku ( bo juz wakacje zaplanowane) ale przy nastepnym wyjezdzie sie na 100% odezwe.
Powodzenia i trzymam kciuki.
Pozdrowionka dla Ani.
senkju senkju
a Ani już puściłem linka do forum
pzdr
E
ernesto, o to możliwe, że my też skorzystamy, bo mamy w tym roku jeszcze nie zaplanowane wakacje.
Gratuluje spełnienia marzenia
zouza, zapraszam
Jelsi będziesz miała już jakiś pomysł co do miejsca-daj znać, wyszukamy Wam coś fajnego. A jeśli nie bedziesz miała - to tez daj znać, doradzę
Pzdr
E
O proszę, jak to się dobrze składa.
Z małżonką jeszcze nie zdecydowaliśmy się gdzie chcemy jechać
Macie może jakąś ofertówkę (bo na stronie jeszcze niewiele) - głównie interesuje nas Europa południowa, może być z dojazdem własnym.
Coby nie zaśmiecać, jeśli jest coś poproszę na maila argail at roverki dot pl
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
argail - coś się znajdzie na pewno
strona rzeczywiście - na razie się robi, mam nadzieje ze już niedługo będzie wszystko ok.
co do oferty - skrobnę Ci maila
Pzdr
E
Gratulacje i oczywiście spełnienia marzeń (część chyba właśnie się spełnia )
Cytat:
I oby takich jak najwięcej
Kasia już wam skrobie ofertę
To niech skrobie ,niech skrobie bo nie mam pomysłu na wakacje.
Hej Zukowaty
przeslij mi pls maila na priva - i jakies ogolne kryteria, tzn ile osob, mniej wiecej kiedy - napewno jakis pomysl na wakacje Wam znajdziemy
Pzdr
E
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum