W zwiazku z tym iz wczoraj Spot nie bardzo wypalil ze wzgledu na % w organizmie wielu osob oraz wyjazdu do rodzin, mam propozycje aby zrobic dzisiaj Spot jak zwykle o tej samej porze w tym samym miejscu co w Niedziele...
Czy jest ktos chetny?
Mam nadzieje ze dzis juz wiecej osob jest nadajacych sie do przyjazdu i powrot od rodziny zaliczony bezpiecznie...
To jak? Tworzymy cos?
Ostatnio zmieniony przez NEOSSS Pon Kwi 13, 2009 15:57, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 15:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki za info NEOSSS, bo nie wiem, czy bym zajrzał na forum.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wielkie podziękowania dla Neosssa i Kruchego za uzdrowienie mojego R, Wielkie brawa dla Seicento palącego gumę PS: dojechałem szczęśliwie bez żadnych przygłupów zawracających na ciągłej bez patrzenia w lusterko.
Dwa pasy ruchu w jedna strone. Przede mna zjezdza na prawy pas auto,
mijam go, za mna jedzie kolega Hubosza, ale kierowca owego auta
zdaje sie go nie widziec w lusterku, badz nawet nie patrzec w nie.
Slysze krotki pisk opon, patrze w lusterko i widze R214 kolegi Hubosza,
ktory unikajac kolizji ucieka na przeciwny pas ruchu i omija
kretyna postanawiajacego zawrocic sobie bez kierunku
przez dwa pasy ruchu, na podowojnej ciaglej.
Spalarnia to ciekawy obiekt pelen wrazen
Szkoda, ze nie bylo godnych mnie przeciwnikow zeby z nimi stanac do walki
Liczylem rowniez, ze kierowca neoplana opusci zawieszenie i pokaze drift
po petli.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Najlepsze bylo to ze manewr wykonal jedna reka w dodatku lewa, bo w prawa podawalem mu gruszke...
Dziewczyna ktora siedziala z boku kierowcy tej Octavi chyba nie dosc ze upila sie piwem to pewno i wrazeniami... Kierowca momentalnie uciekl z miejsca i skrecil na czerwonym bodajze w prawo...
Jak mozna nie zauwazyc samochodu na xenonach ktore i tak daja troche po oczach? Nie dosc ze mielismy wlaczony kierunek to w dodatku wykonywalismy manewr po MaRkU.
Jakbysmy uderzyli w niego to prawa podloznica miazga i posunelibysmy calym prawym bokiem, dobrze ze nic nie jechalo z naprzeciwka bo byloby nieciekawie...
Co do Spalarni to fajniej na Cargo lub na Best Mall, ale jak narazie tematy popalone poprzez motocylistow wiec zostaje Spalarnia, w dobrym momencie sie zwijalismy bo radiowoziki robily akurat kontrole
Dzieki wszystkim za przybycie, zapraszalem wiecej osob ale jak widac nie wyszlo
hubosza87, nie wazne jaki jest symbol wazne co masz pod maska
Ostatnio zmieniony przez NEOSSS Wto Kwi 14, 2009 20:47, w całości zmieniany 1 raz
Jechalem za Wami i mi sie wydawalo, ze to byl srebrny Superb, ale nie to jest wazne. Najwazniejsze, ze nic sie nie stalo. Kierowca tej skodziany w sumie tez nie uciekl, a stal potem na swiatlach. Stary ja to powiem tak: GRATULUJE REFLEKSU!!!!! Ja bylem pod wrazeniem nieziemskim. Trzeba jeszcze kiedys przeniesc spocik na spalarnie jak wczoraj, bo czasem bywa tam jednak wiecej aut i wiecej sie dzieje.
MaReK napisał/a:
Obiecalem wrocic wczesniej do domu
Ale mysle ze Violla mi wybaczy, a moze nawet pojedzie ze mna
Ja tez mialem byc wczesniej.......
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Dwa pasy ruchu w jedna strone. Przede mna zjezdza na prawy pas auto,
mijam go, za mna jedzie kolega Hubosza, ale kierowca owego auta
zdaje sie go nie widziec w lusterku, badz nawet nie patrzec w nie.
Slysze krotki pisk opon, patrze w lusterko i widze R214 kolegi Hubosza,
ktory unikajac kolizji ucieka na przeciwny pas ruchu i omija
kretyna postanawiajacego zawrocic sobie bez kierunku
przez dwa pasy ruchu, na podowojnej ciaglej.
Spalarnia to ciekawy obiekt pelen wrazen
Szkoda, ze nie bylo godnych mnie przeciwnikow zeby z nimi stanac do walki
Liczylem rowniez, ze kierowca neoplana opusci zawieszenie i pokaze drift
po petli.
Pozdrawiam,
Spalarnia to już "spalone" miejsce, po wypadku Peugeota i BMW Touring oraz BMW i Lanosa "tajniaka". Warto podjechać na Cargo, ale tam też psiarnia wpada i psuje całą zabawę.. Teraz w Wawie mało miejsc żeby poszaleć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum