Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Od momentu zakupu miałem z nimi problem-zepsuta zewn. klamka,ale można je było otworzyć od wewn.Ale dzisiaj po powrocie z kościółka,już się nie dało ich wogóle otworzyć.Mam pytanko,jak się dobrać teraz do nich,do środka,skoro nie mogę ich otworzyć ( a klamka na wymianę była od początku,ale zawsze było coś ważniejszego ),żeby nic nie uszkodzić.Liczę na Was ROVERianie
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Maj 21, 2011 09:58, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 11:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 12:37
Kasjo o rozbieraniu boczka wiem,ale przy otwartych drzwiach,to nie byłby problem-rozbierałem przednie-małe piwo,więc i z tyłem bym sobie spox poradził,ale sprawa się skomplikownęła,bo za chu,chu nie da rady otworzyć,ale dzięki azer za podpowiedź,spróbnę się dobrać po złodziejsku drut przy szybie,a jak się nie da zgłoszę się do kolegów-kradziei ,ale to musi poczekać do poświąt
sprobuj jeszcze wykrecic wewnetrzna klamke i pociagnac za ten drut co odpowiada za otwieranie.hmm.takie cos mi przyszlo do glowy, bo z tego co mi sie wydaje to szyba z tylu i tak do konca sie nie opuszcza.
Ostatnio robiłem w lewych tylnych drzwiach klamkę. Musiałem ją skleić, bo się urwała. To jest totalna klapa z tymi klamkami w roverkach, bo już drugą robiłem.
Największy problem to będziesz miał z założeniem tapicerki przy lekko otwartej szyby.
Poza tym zależy czy masz klamkę zepsutą czy sam zamek, bo jeśli samą klamkę, to ja się nieźle namęczyłem, żeby ją odkręcić. Ale jakoś się udało i wszystko działa.
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 19:42
Dzięki Roverianie za podpowiedzi Po całej operacji dobrania się do tych drzwi,nie będę żałował opcji-pomógł.Ale to musi poczekać min. do czwartku,od razu je wyciszę i rygielek z nierdzewki będzie
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 20:18
Jugol napisał/a:
Dzięki Roverianie za podpowiedzi Po całej operacji dobrania się do tych drzwi,nie będę żałował opcji-pomógł.Ale to musi poczekać min. do czwartku,od razu je wyciszę i rygielek z nierdzewki będzie
ja mam proste pytanko jak sie dobrac do przednich drzwi bo musze w koncu w sobote je rozebrac a sie troche boje ze cos polamie moze mi podpowiesz co i jak moze byc na gg albo priv
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 12:05
Dzienks kosman
[ Dodano: Czw Kwi 16, 2009 13:07 ]
...jak rozbierałem prawe przednie nie miałem tego problemu,bo w nich nie ma tej regulacji-jest przy dźwigni zm.biegów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum