Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: wszystkie
Jestem tu dopiero pare dzionków i chyba nikt mnie nie polubi bo codziennie mam jakieś pytania,ale przed ich napisaniem staram się przetrzepać stare spoty i coś znaleść.
Mam pytanko,czy istnieje płyn chłodzący w koloże czerwonym który jak ostygnie to robi się jak koncentrat pomidorowy,lub czy po zmieszaniu z wodą robi się taki?
Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 13:28
REMO, nie przejmuj się polubi, polubi, jeśli będziesz tylko pisał wszystko tak jak należy i w miare możliwości porawnie po polskiemu
A teraz do sedna. Z tego co slyszałem, jest coś takiego, ale ludzie tego nie polecają, bo właśnie robi się z tego koncentrat pomidorowy, często zapycha układy.
Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 16:11
REMO, a co masz taki wlany? To wymień go na zwykły, bo przy takim nie wiadomo czy nie czasem się HGF robi, bo nie wiadomo czy masło z oleju, czy się po prostu płyn skoncentratował.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum