Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 17:00 [R45] Komp w okolicach Częstochowy
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
moze zle szukalem ale przegrzebalem chyba cale forum i nigdzie nie moglem znalezc informacji czy gdzies w okolicach czestochowy znajde kogos kto podlaczy mi mojego roverka pod kompa,zrobi cos zeby nie swiecila mi kontrolka srs i sprawdzi dlaczego przy wlaczonym zaplonie nie zapala sie kontrolka silnika, ta bez wykrzyknika.Z gory dzieki za odpowiedz
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Maj 21, 2011 15:02, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 17:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zarowka sie nie przepalila bo sprawdzalem,a kontrolka od pouszek wczesniej zapalala sie niekiedy ale wystarczylo poruszac kostka pod siedzeniem i gasnela a teraz to juz nawet lutowanie nie pomoglo. Aiwer a gdzie dokladnie na slasku moga mi to zrobic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum