Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
na zalaczonej fotce zaznaczylem (chyba napinacz) i mam pytanko,czy jego zaczowanie jest prawidlowe bo troche glosno pracuje i podskakuje na boki,ale nie na lozysku tylko cale,czy tak ma byc?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Maj 21, 2011 15:03, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 11:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na zalaczonej fotce zaznaczylem (chyba napinacz) i mam pytanko,czy jego zaczowanie jest prawidlowe bo troche glosno pracuje i podskakuje na boki,ale nie na lozysku tylko cale,czy tak ma byc?
dokładnie to jest rolka napinacza paska wielorowkowego
jeśli podskakuje góra dół to wszystko jest oki a jeśli na boki to może być wina samego napinacza do którego jest ta rolka przykręcona
u mnie też głośno pracowała i po wymianie na nową (plastikowa za 50zł) jest cisza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum