Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 10:17 Możecie coś polecić na jakiś weekend?
Witam, możecie coś polecić, jakieś fajne miejsce, w którym byliście? zamierzam się wybrać z lubą ale już mnie oczy bolą od tych google. Może wy coś macie w przystępnych cenach?
Pewno dla każdego jest 'przystępna cena' inna ale mnie odpowiada coś w granicy +- 50PLN/osoba może coś możecie polecić? i nie nad morzem chodzi o zwykły wypadzik na weekend fajnie by było gdyby można było kilka pokoi wynająć bo pojedziemy grupą jak się nie uda to zamieszkamy w różnych miejscach, ale ja jestem egoistą i bym chciał jak najlepiej polecicie coś? najlepiej do 300km od Bytomia
Ostatnio byłem w Willi pod Czantorią w ustroniu BARDZO mi się podobało a ceny to śmieszne, jak na takie miejsce.. WILLA KLICK
Czekam na propozycje
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 10:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zouza, właśnie padł chyba wybór właśnie na Międzybrodzie Żywieckie obok góry żar takie fajne coś z basenikiem znalazłem 50PLN/osoba jak nic ciekawszego nie znajdę to się tam chyba wybierzemy
Narazie zadzwoniłem w 1 miejsce ale termin mają na 1,2,3,4,5 czerwiec - środek tygodnia hmm możemy jechać i mieć 'urlop' ale nie wiem czy nie stracę czegoś co mógłbym w weekend zyskać?
chyba, że stracę tłok ludzi. Wtedy mogę jechać 1,2,3,4,5 czerwiec
mają na terenie ośrodka basen co przy ciepłym czerwcu może być atrakcją. Niedaleko do jeziora - wypożyczają kajaki 8PLN/1h nigdy nie byłem na kajaku, chciałbym być. To kolejny plus tego ośrodka. Po zdjęciach zapowiada się całkiem fajnie. Bilard, grill, jacuzzi, sauna itp. Wszystko w kompleksie. Do tego korty tenisowe a lubimy tenis ogólnie fajnie w debla pograć itp.
Prawdopodobnie zdecydujemy się jechać do w/w miejsca jeżeli napiszecie, że nie ma różnicy czy tydzień, czy weekend
Ale jutro wznowię poszukiwania bo już mam dość tych googli na dziś
[ Dodano: Sro Kwi 15, 2009 21:31 ]
jeszcze jest boisko do siatkówki
[ Dodano: Sro Kwi 15, 2009 21:33 ] yoonior, bardzo ładne fotki ! podoba mi się najbardziej przedostatnie
yoonior, bardzo ładne fotki ! podoba mi się najbardziej przedostatnie
jak sam je robiłeś to
Dzięki, wszystkie moje zdjęcia robię sam
To jeszcze starym głupiutkim kompakcikiem robione. Teraz pstrykam Fuji fd6500 i efekty można zawsze oglądać na www.piotrmarek.com oraz częściowo na www.g3riders.com (sorki za chwalipięctwo )
Życzę udanego wypadu!
uwaga na dziury - na okolicznych drogach w miniony weekend pogiąłem dwie felgi w Roverku...
Polecam te okolice bo jest tam naprawdę super
Ja z żonką byliśmy na weekend tutaj: http://www.kocierz.pl/
Tanio nie jest ale czego się nie robi z okazji trzeciej rocznicy ślubu Nawet jeśli ktoś nie chce tam nocować to warto wjechać na przełęcz, gdzie stoi ośrodek, dla samych widoków
a wycztałem, że ponoć pod górę żar auta pod górkę same jadą haha czy to prawda?
Też tak słyszałem
Ale prawdą jest, że jak kilka lat temu wjeżdżałem na Żar rowerem, to byłem świadkiem jak kilka samochodów po zatrzymaniu się i wyłączeniu silników zaczęło się toczyć do przodu, a droga w tym miejscu wyglądała na lekko nachyloną pod górę
Z tego co pamiętam, to kiedyś wyczytałem, że jest kilka takich miejsc w Polsce, a zjawisko to jest jakoś wytłumaczalne naukowo
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 12:06
memphisto napisał/a:
a wycztałem, że ponoć pod górę żar auta pod górkę same jadą haha czy to prawda?
Do złudzenia tak to wygląda. Można pooksperymentować z autem, piłką, albo butelką wody. Najlepiej zatrzymać się na wysokości znaku, autko na luz i pomykasz do góry
_________________ Zdrowy sen nie tylko przedłuża życie, ale i skraca dzień roboczy.
A tak mi się przypomniało jak czytam z tymi podjazdami
Jak moi rodzice jadą do Włoch czasami to w Alpach jest takie miejsce gdzie zdaje się jedziesz z górki i to nawet porządnie a w rzeczywistości jest to dość spory podjazd. Wiem że to dziwne ale tak mi to taka opowiadał że dopiero się kapnął że to to miejsce bo roverek przy pełnym załadunku domagał się wrzucenia z 3 na 2 bieg
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum