Ja to nie mam szcześcia do Zatora i w tym roku inne plany, ale proponuje uderzyć do Ant'a .... pewnie bedzie miał info co i jak MaRek na bank nie odpuści wesołego miasteczka
No witam
Mimo buńczucznych zapowiedzi w zeszłym roku w tym roku jest gorzej z moim czasem niż w zeszłym ech...
Jak co niektórzy zdążyli zauwazyć to nawet nie zdążyłem opłacić jeszcze składki
co za wstyd - ale to postaram się szybko naprawić.
Jak zwykle zapraszam wszystkich chętnych a atrakcji w tym roku jest więcej niż w zeszłym.
Doszedł Dinozartorpark i takie tam.
No to kto chętny bo muszę wiedzieć czy organizować jakiś parking i noclegi (a przynajmniej spróbować)
pozdrawiam
Ant
Kurcze, ja znów nie dotrę...
Open'er i Zlot Żaglowców - wczoraj kupiłem bilety na Open'era.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
My oczywiście będziemy . Gar prażonych weźmiemy ze sobą, jak obiecaliśmy. Tomek (Ant) jeżeli masz jakieś możliwości, to proszę rozeznaj się w temacie noclegów w Zatorze z soboty na niedzielę, najlepiej gdzieś "w zasięgu buta" i w przystępnej cenie, bo po Zlocie większość narzekała na kryzys w portfelu . Z mojego rozeznania wynika, że będzie sporo osób, nie mniej jak w zeszłych latach, a nawet raczej więcej . Oczywiście, jeżeli coś trzeba pomóc, to dzwoń, pisz do mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum