Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 17:42 [ALL R] naklejka z numerem rejestracyjnym
Kupiłem ostatnio auto i potrzebuję rady czym zdejmowaliście z szyby nalepkę z nr. rejestracyjnym po zakupie auta żeby nakleić swoją ze swoim numerem?
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 17:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W poprzednim aucie zmywacz nie dawał rady i się naskrobałem aż mam delikatną rysę ale pod naklejką nie widać
MG TF 160 srebrny pocisk
ja oderwałem, lalepkę, został odcisk nalepki i klej który poprostu płynem i szmatką zmyłem, najlpierw przed płynem mozesz poprostu czymś zebrać kleju większośc najpeliej czyms plastikowym aby nie zarysować szyby.
po załozeniu blach radze mieć naklejkę bo można miec z policja nie lada problemki jak sie ktoryś doczepi
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 18:16 Re: [ALL R] naklejka z numerem rejestracyjnym
sknerko napisał/a:
Kupiłem ostatnio auto i potrzebuję rady czym zdejmowaliście z szyby nalepkę z nr. rejestracyjnym po zakupie auta żeby nakleić swoją ze swoim numerem?
W jakim celu są te naklejki
Oto jedna z odpowiedzi:
Na pewnej wsi postawiono fotoradar, lecz wieśniaczki cwaniaczki zdjęli blachy z przodu i ile fabryka dała
Cóż trzech straciła prawo jazdy
- policja odczytała nr rejestracyjny z naklejek
Pozdro
W jakim celu są te naklejki
Oto jedna z odpowiedzi:
Na pewnej wsi postawiono fotoradar, lecz wieśniaczki cwaniaczki zdjęli blachy z przodu i ile fabryka dała
Cóż trzech straciła prawo jazdy
- policja odczytała nr rejestracyjny z naklejek
Pozdro
to ma inne zadanie ale posłużyc moze i do tego to nalepka kontrolna musi być zgodna z nalepką na tablicy rejestracyjnej takiej malutkiej
rtworek napisał/a:
BoloSr napisał/a:
a potem acetonem
To znaczy zmywacz do paznokci
tak
nie każdy zmywacz jest na acetonie wiem bo mam w domu fachowca w temacie zmywaczy ale mam czysty aceton i popróbuję dzięki za rady
MG TF 160 srebrny pocisk
Pomógł: 31 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 381 Skąd: ANGLIA
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 22:00
brevo79 napisał/a:
a jak bezinwazyjnie odkleić starą nalepkę z lakieru.
Suszarka(nie mylic z opalarka )i do boju
Potem pozostałosci(czyli resztki kleju)potraktowac benzyną ekstrakcyjną(niczym mocniejszym Bo lakier szlag trafi) i po sprawie.
_________________ HMMM czy dobrze zrobiłem???...Tak!-ale i tak chcę z powrotem Land Rovera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum