Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 17:11 [R416] Nowe piloty synchronizacja
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Mam pytanko gdzie, można synchronizować nowe piloty do ROVERKA 416SI 1,6 16V 96R.Jestem z Gdańska i najlepiej by było gdzieś w okolicy z góry bardzo serdecznie wam dziękuję.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Maj 23, 2011 19:08, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 17:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam pytanko gdzie, można synchronizować nowe piloty do ROVERKA 416SI 1,6 16V 96R.Jestem z Gdańska i najlepiej by było gdzieś w okolicy z góry bardzo serdecznie wam dziękuję.
siemka skad masz te nowe piloty i ile to kosztowalo oczywiscie tez chetnie sie dowiem gdzie w trojmiescie mozna to zsynchronizować
wydaje mi się, że TUTAJ powinno się udać. Trzeba się dopytać. W komentarzu z poprzedniego roku piszą, że mają T4 więc pewnie nic się nie zmieniło od tego czasu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum