Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 19:33
Światła piszczą tylko przy otwartych drzwiach kierowcy. Ja bym się zatem przyjrzał przełącznikowi w lampce, skoro przy otwarciu żadnych drzwi ta się nie świeci.
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 22:05
Wykręć tą lampkę i przyjrzyj się temu wyłącznikowi, może da się go jakoś rozebrać i sprawdzić np. czy tam się styki nie powypalały albo może jakieś przewody w samej lampce nie kontaktują.
Jak masz wycięte co nieco to są wolne kostki po tym co wyjęto. Powinny być nad całym zespołem bezpieczników. Jak je znajdziesz to i kabel od lampki w nich znajdziesz. A central u Ciebie działa?
Cental działa i z pilota (nie oryginalnego - bo przy zakupie takiego nie było) i z kluczyka działa i działał (nim dorobiłem pilocik)
Także centralny działał standardowo z kluczyka przy odcinetym alarmie i immo (lampki nie było)
Teraz centralny jest na pilot i z kluczyka dalej działa (lampka nie)
R-200 napisał/a:
Jak masz wycięte co nieco to są wolne kostki po tym co wyjęto. Powinny być nad całym zespołem bezpieczników. Jak je znajdziesz to i kabel od lampki w nich znajdziesz.
Czego szukać dokładniej ? kabla od lampki? jak znajdę to wpiąć go gdzieś? a może zrobić fotkę i mnie nakierujesz hmm?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum