Nic specjalnego to tam nie ma - odkręcałem tą tackę na aku i jakoś nic mi się tam nie rzuciło w oczy. Jest chyba takie cóś od sprzęgła (wygląd jak pudelku od pasty do butów i podłączone jest do tego ze 2 przewody hydrauliczne)
Wydaje mi się że w dieslu jest prawie identycznie ...
a taki pomysł zeby tam umieścic maly IC, wielkosci akumulatora, zrobic dziure ( wlot) w masce.. bezposredni wlot powietrza do IC i pod IC zeby wypuscic to powietrze, dobrze by bylo w nadkole albo poprostu do dołu. Problem jest jeden, jak zwykle jak puscic do tego rury, ale na to tez mam koncepcje. Akumulator wylądował by w bagażniku. Seryjny IC tez by mogl wtedy zostać. Jutro jak bedzie czas to wyciagne akumulator i zobacze co tam siedzi.
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 20:19
Z tego co pamiętam, poza rurą od powietrza nic tam nie ma....
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum