asgard88, kup lepiej jakiś zamiennik DEPO - do R200 na szczęście nie są jakoś tragicznie drogie. W innym przypadku więcej wydasz na odsyłanie nieuczciwym sprzedawcom.
xtek napisał/a:
No ale oznaczenie E2, czyli Francja...
Po prostu reflektor był homologowany we Francji dla ruchu lewostronnego. Oryginały były zapewne produkowane przez Valeo, czyli wszystko się zgadza
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 19:12
Na obu moich lampach jest E11... nie mogłem uwierzyć, poszukałem w necie i faktycznie E11 to angielskie lampy Samochód miałem sprowadzony z Niemiec, handlarz przysięgał że autko kompletnie bezwypadkowe, że ktoś z jego rodziny jeździł, zresztą faktycznie żadnych śladów kraksy nie widziałem. Ale z jakichś powodów ktoś musiał wymienić na angielskie.
Dlatego znalazlem plan awaryjny zeby nie wydawac znow 150zl, wyjme klosze z mojej starej lampy i wloze do plastiku anglika, chyba powinno byc wszystko oki??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum