Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 18:41 Spalanie naszych R i możliwość jego porównania
Hej,
Na stronie motonotes może założyć sobie konto, przy tankowaniu wysyła się SMS'a z przebiegiem, ilością litrów i kwotą (cena jak za zwykły SMS) a to Ci liczy średnią (można dodawać inne koszty) Ja już z tego korzystam jakiś czas ale ostatnio pojawiła się możliwość dodania klubu i jak sami piszą "Ta nowa funkcjonalność pozwoli Ci porównać spalanie z innymi klubowiczami z Twojego klubu. Wystarczy że dopiszesz klub na tej stronie a później zaprosisz do niego innych użytkowników." Myślę, że fajnie byłoby tak założyć taki klub a i chętnych żeby podawali takie informację paru by się znalazło Można byłoby też ukrucić pytania typu "Ile wam pali..." i zamiescić linka do takich danych Ja nie chciałbym zakładać tam klubu o nazwie ROVERki.pl żeby nie byc posądzonym o jakiś działanie niezgodne z prawem Innego też narazie nie założę bo chcę zobaczyć co na to powiedzą guru forum Jak się spodoba to sami założą a jak nie to... to się zobaczy
Co Wy na to
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 18:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zukowaty, Ty to jesteś inna liga
boss.007, a owszem skoczyło ale to było akurat w tym tygodniu przed świętami gdzie R zostawiłem w domu na wymianę wahacza a ja jeździłem golfem po Krk (R podczas tego tygodnia szalał brat więc i spalanie skoczyło)
MaReK, to nie chodzi o to żeby przenosić klub ale o to że można byłoby porównać spalanie. Na dobrą sprawę tam nawet chyba nicków nie widać więc każdy jest anonimowy Ale tak jak mówię. Jeśli jesteś(cie) na nie to ewentualnie założę "klub" ROVER albo coś w tym stylu i zapisze się kto będzie chciał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum