Wysłany: Wto Maj 05, 2009 18:35 [All R] Jak sprawdzic krańcówki od alarmu
Witam i mam pytanko jak najłatwiej sprawdzic ktora krancówka mi umarła od alarmu wystarczy ja wypiac tylko czy trza wypiac i jaj zmostkowac przewodem ?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 18:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Osobiście stawiałbym na maske ... bo przy pokrywie bagażnika to chyba kontrolke masz? Jak otwarty to sie świeci? A jak zamknięty to nie świeci sie. A przy masce nie ma nic. No ale to tylko moje skromne podjrzenia
_________________ KCNBM
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 19:39
Lukaszn2006 napisał/a:
Osobiście stawiałbym na maske ... bo przy pokrywie bagażnika to chyba kontrolke masz? Jak otwarty to sie świeci? A jak zamknięty to nie świeci sie. A przy masce nie ma nic. No ale to tylko moje skromne podjrzenia
no niby jest ale ponoc to nie jest wyrocznia z tego co sie dowiedzialem
a w sumie tez stawiam na t pod macha ale nadal nie wiem czy jak wypne to bede musial zwore robic czy juz uklad bedzie zamkniety ?
Odpinasz krańcówkę lub czujnik maski i zamykasz auto pilotem. Każda zwarta krańcówka to "przejście" sygnału i informacja do załączenia alarmu. NIGDY nie zwieramy krańcówek - sami powodujemy uaktywnienie alarmu. Przyczyną włączenia alarmu może być również wewnętrzny czujnik ruchu. Pozdrawiam!!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum