Wysłany: Pon Maj 11, 2009 19:08 [R200] Jak nazywa się ta część? Gdzie ją mogę dostać?
Witam, myslałem że to jest po prostu poduszka silnika jednak nigdzie pod tą nazwą nie mogę jej znaleźć, narazie usztywniłem ją twardą gumą i poxipolem (auto skakało mi na jedynce po tym zabiegu przestało) ale planuję kupić nową, na allegro znalazłem używkę jako poduszkę silnika ale na tomateam nie ma nic co by ją przypominało załączam link ze zdjęciem tego o co mi chodzi
proszę o pomoc w rozpoznaniu prawidłowej nazwy, jak dla mnie to poduszka skrzyni ale pod tym hasłem nie znalazłem nowej
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 19:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja wymianiałem w swoim na nową w łodzi, bo ja jestem z tych co jak wiedza że można rok jeździć to wymieniają od razu
Znajomi mi mówia ze dbam o auto lepiej jak o kobiety
Ja to robiłem na Czerwonych Maków w Łodzi
Koszt 320zł.
Cześć zamawiają max do 2 dni i około 3h roboty.
Teraz mi lewarek nawet nie drgnie.
autko zrobiło się cichsze i normalnie chyba zaczynamy się rozumieć, bo spisuje się rewelacyjnie.
Ja mam freelandera z listopada 2002r w silniku BMW TD4
Do Twojego koszt około 280zł za nową.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum