Wysłany: Sob Maj 16, 2009 18:14 [R400 1.4 16V 98r] Opadła elektryczna szyba
Witam wszystkich...
Mojego Roverka kopiłem ok 3 miesiące temu z lekko opadnięta przednia szyba od strony kierowcy. Nic nie przecieka ale nie nachodzi do końca na uszczelkę. Jak śmigam tak ok. 100 km/h to strasznie gwiżdże właśnie z tej nie domkniętej szyby. Jeżeli chce zamknąć to tylko słyszę takie stukanie, jakby coś przeskakiwało. Dziś rozebrałem cały boczek i zauważyłem, że spadła tak ze 2-3 ząbki w dół na tej całej prowadnicy. Wygląda to tak, ze przy samej górze kończy się zębatka i przeskakuje. Nie mam pojęcia jak to podnieść . Mam nadzieje ze nie będę musiał wyciągać całego mechanizmu, bo zapewne ciężko go później włożyć. Możne ktoś podpowie. Będę bardzo wdzięczny.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 18:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum