Wysłany: Pon Maj 18, 2009 21:01 Re: [R 416 1.6 96r] Czy stag 300 polecicie??
Stag 300 to tylko sterownik, napisz jakie inne graty ci gaziarz zaproponował? (wtryskiwacze, reduktor).
Sterownik stag 300 moge ci polecić miałem go w dwoch autach i nigdy mnie nie zwiódł.
Pomógł: 27 razy Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 372 Skąd: z gór
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 21:36
no niestety taka prawda...możesz mieć instalkę za 4 paki-ale jak "prawie-gazownicy" ci ją założą..... ,najlepiej popytać ludzi którzy wczesniej montowali instalacje,i to nie takich którzy twierdzą że nie mieli żadnych problemów,tylko njlapeiej takich którym sie jakieś problemy przytrafiły-jak się zachował serwis.....bo z tym różnie bywa.....a później można się bujać.....ja miałem w jednym aucie gaz,i szczerze powiem że dziękuje za taką oszczędnosć-instalacja była założona jak najbardziej prawidłowo,ale na regulacje musiałem jeździć 15 km w jedną stronę, bo w moim mieście jak mi instalkę wyregulowali to autem się jeździło jak automatem..... -niby tańsza jazda,ale gaz jakos do mnie nie przemawia ,a najbardziej co mi przeszkadzało to ,to że auto się "dziwnie" prowadzi jak się mu butlę wrzuci do bagażnika....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum