Ano zmierzam do tego, że przejeżdżając przez "leżącego policjanta" odczuwam puknięcie i luz od strony kierowcy, przód koło, co czuć też na kierownicy w momencie przejazdu przez tego "policjanta" i zastanawiam się co to może być...
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 22:24
Hmm na moje oko to masz do wymiany wahacz lub drążek kierowniczy, tylko wymień oba (to moje prywatne zdanie), ale najlepiej jedź na diagnostykę i sprawdź na szarpakach to wszystkie wątpliwości pójdą w las Pozdrawiam, Dante
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
No właśnie chyba się wybiorę, zapłacę te 20 pln i sprawdzę co to jest, ale też stawiam na drążek kierowniczy, bo końcówkę wymieniłem i lekko się poprawiło, ale jednak do końca nie pomogło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum