Wysłany: Wto Maj 19, 2009 19:56 [R620] Podswietlenie wnętrza
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Czasem przy zamknieciu drzwi nie gasnie mi podswielenie wnetrza. Zamykam auto z pilota wszystko dzieje sie jak powinno, a swiatelko sie swieci. Czym moze to byc spowodowane?
Pisze, bo przed chwila kolega znow mnie poinformowal, ze moj R pokazuje wszystkim zlodziejom co ma w srodku. Musialem wsiasc, zapalic silnik, zgasic i dopiero wtedy zgaslo jak wysiadlem i zamknalem auto.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Lut 02, 2011 21:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 19:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Uaktualnienie. Wlasnie okazalo sie, ze zamknalem drzwi i zgaslo. Potem wrocilem do auta, a tam sie pali!
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
tak jak rudy250 pisze, ewentualnie możesz odkręcić całą lampkę i tam jest taki "pajączek" i on potrafi sobie wyskoczyć ze swojego miejsca, i może Ci się przełącza i zaczyna świecić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum