Wysłany: Wto Maj 19, 2009 20:44 [R600] Kontrolka rezerwy paliwa
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Czy u Was przy wlaczonym zaplonie swieci sie kontrolka rezerwy?
Bo nie ukrywam, ze nigdy nie widzialem, zeby sie swiecila i nie wiem czy wskazowka musi spasc tak nisko, czy moze sie przepalila?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Lut 02, 2011 21:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 20:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 20:48
Wskazówka musi spaść bardzo nisko,przynajmniej w dieslu. Po za tym przynajmniej w moim egzemplarzu nie ma żadnej pamięci,żeby kontrolka jak już sie zaswieci zeby świeciła,i z tego powodu co górka to kontolka miga,troche to dziwne,ale da sie żyć:P
U mnie dość często świeci nawet przy zapłonie ,ale chyba wiem dlaczego Na poważnie tez mogę powiedzieć, że najczęściej zapala się po jakimś czasie jak włącze zapłon i już ruszę z miejsca, na górkach często gaśnie i potem znowu się pojawia
No ja glownie tankuje do pelna i nie tak jezdze, az spadnie wskazowka do czerwonego pola, ale nigdy nie wiem czy dymac szybko na stacje, czy powinna jeszcze rezerwa sie zapalic. Na zaplonie mi sie nie zapala i wlasnie dlatego myslalem, ze moze jest spalona poprostu. Ogolnie rzecz biorac nigdy nie widzialem jej swiecacej sie.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum