Wysłany: Wto Maj 19, 2009 20:46 [R600] Wspomaganie kierownicy
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
U mnie podczas jazdy jak lekko skrecam to tak jakby przerywalo wspomaganie, ale tylko jak lekko i jest to bardzo slabo wyczuwalne. Czy to normalne? Mam 94 rok 2.0i (stary typ pompy wspomagania).
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Lut 02, 2011 00:46, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 20:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum