Wysłany: Czw Maj 21, 2009 12:58 [R75] Wskaźnik paliwa szwankuje
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2001
Witam!!!
W moim roverze wydaje mi sie ze szwankuje cos ze wskaznikiem paliwa mianowicie wczoraj zatankowalem do pelna i po przejechaniu około 20 km wskazowka spadla do połowy.Co z tym zrobic?? Bardzo dziekuje za pomoc.
A jeszcze jedno moze sie wydawac głupie pytanie ale ja sie zupelnia na samochodach nie znam chodzi o to ze nie mam w wyposazeniu klimatyzacji czy jest tak mozliwosc zeby ja zamontowac i czy jest to oplacalne i czy wogle jest sens.Jeszcze raz z gory dziekuje za odpowiedz...
maciej: przeczytaj regulamin kącika i sformułuj prawidłowo tytuł wątku - w nawiasach model i rok produkcji, a za nawiasem problem - użyj funkcji "Edytuj" przy tym poście, żeby zmienić temat na właściwy.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 09, 2010 20:04, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 12:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W 75 na wyposażeniu nie ma klimatyzacji ,no z tym się jeszcze nie spotkałem
Były podobno jakieś jednostkowe egzemplarze bez klimy (nawet tej ręcznej).
[ Dodano: Czw Maj 21, 2009 19:10 ]
Cytat:
A jeszcze jedno moze sie wydawac głupie pytanie ale ja sie zupelnia na samochodach nie znam chodzi o to ze nie mam w wyposazeniu klimatyzacji czy jest tak mozliwosc zeby ja zamontowac i czy jest to oplacalne i czy wogle jest sens
Nie opłaca się. Lepiej sprzedaj i kup z normalnym wyposażeniem.
Domino88 napisał/a:
W moim roverze wydaje mi sie ze szwankuje cos ze wskaznikiem paliwa mianowicie wczoraj zatankowalem do pelna i po przejechaniu około 20 km wskazowka spadla do połowy.Co z tym zrobic?? Bardzo dziekuje za pomoc.
A nie świeci Ci się przypadkiem kontrolka ABS i nie padł prędkościomierz? Takie objawy są przy padzie prawego przedniego czujnika ABS.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum