Wysłany: Nie Maj 24, 2009 10:22 [Freelander] Problem podczas jazdy
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1999
Witam!!
Mam problem z moim freelanderem 1.8 ben 99r,wczoraj podczas jazdy przy przekroczeniu predkosci 80km wpadl w jakis dziwny rezonans i zaczol glosno buczec tak jakby cos z tylu,po pewnym czasie jazdy problem ucichl ale nie zupelnie,jest to nie wyczuwalne przy nizszej predkosci,dziwne bo ostatnio wymienialem podpore walu mam tez nowe opony,moze mial ktos podobny problem,prosze o pomoc
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 19, 2010 00:49, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 10:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hejka
Miałem podobne objawy.
Wydawało sie to jak by było z tyłu a problem pochodził spod silnika.
Sprawdź poduszke przy skrzyni.
Jak jest wyrobiona to własnie tyłem szarpie.
Koszt w ASO w Łodzi to około 350zł
Jak nie ma u Ciebie to moge Tobie zamówic (Termin do 48h) i wysłać za pobraniem.
Dziekuje napewno sprawdze te poduszke,mialbym prosbe czy mozesz przyslac mi jezeli masz numer czesci ktorym posluguje sie aso,niewiem zabardzo jak ta czesc wyglada a sprawdzil bym moze ktos chce sprzedac na allegro,zawsze pare groszy zaoszczedzone.jeszcze raz dzieki za zainteresowanie
Juz wiem o co chodzi,jutro sprawdze,zasugeruje mechanikowi bo sam to pewnie nato nie wpadnie,czy widac na oko ze jest uszkodzona?przy jakiej predkosci twoj zaczynal wibrowac,bo przy jezdzie po miescie nic nie czuje,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum