U mnie po miescinie smiga mondeo (pierwsza edycja) i ma wstawione xenony 6000K w klosze zwykle, ale nie chodzi o to.
Ponizej swiatel, w uzebrowaniu zderzaka, gdzie powietrze wchodzi do komory i chlodzi chlodnice w tym miejscu ma zalozne 2 takie "lampki" z diod.
Ksztaltem takie jak u ralfi83 tylko troche wezsze i nie gryza sie tak bardzo.
Rowniez jezdzi Honda Civic 5D (czyli nasz ala R400) itez ma takie lampki.
Takie wlasnie lampki sadze, ze jeszcze by wygladaly zamontowane w zderzaku, jednak po mojemu jezeli masz normalne halogenowe zarowki i takie diody ponizej to moze troche nie kontrastowac ze soba.
Chesterrr napisał/a:
żeby może lampki choinkowe sobie zamontować, co Wy o tym sądzicie?
Zakladaj, tylko tak poukladaj lampki w reflektorze by sie fajnie na przemiennie swiecily:)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 09:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tomek620, po mojemu zostaw auto tak jak jest, to nie jest jakis golf ktorego mozna skrzywdzic a limuzyna, auto z klasa i brytyjskim snobizmem!
Mnie na przyklad takie ledy jak ma ralfi83, tez sie nie podobaja. W ogole to nie pasuje, taki misz masz...no chyba ze to auto jakies reklamowe bo masz hurtownie elektryczna, wtedy spoko:P
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 16:45
Markzo napisał/a:
co do ringów, wieś to wg mnie nie jest, ale na Twoim miejscu zrobiłbym jak NEOSSS - czyli spolerował szkła i wsadził soczewki lepszy efekt
Ale najlepiej kupić se komplet świateł z angola a te co teraz masz to albo zachować albo puścić na allegro - chodzą po 400 - 500pln a angielskie od 120 do 250
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum