Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 242 Skąd: warszawa
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 08:15 [r200 1998] plastikowa osłona pod silnikiem
uszkodziłem (mocno ) plastikową osłonę, która znajduje się za przednim zderzakiem, od dołu. Chroni m.in alternator przed wodą i piaskiem.
Czy ktoś miał podobny problem?
czy wiadomo gdzie dokupić ten element - lub ew. czy ktoś rozwiązał sprawę inaczej (np. zrobienie/zamówienie osłony z innego tworzywa)?
czekam na pomoc w temacie
pozdrawiam
[ Dodano: Sro Maj 27, 2009 09:25 ]
EDIT: nie chodzi o taką osłonę http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=40891
z tego co widziałem (jeszcze nie podniosłem samochodu) to ta, którą ja uszkodziłem biegnie wzdłóż przedniego zderzaka, zaraz za nim i jest dość krótka
...chyba, że to jednak taka niech mnie ktoś oświeci..
Ostatnio zmieniony przez Roj Sro Maj 27, 2009 08:26, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 08:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 587 Skąd: Civitas Kielcensis
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 08:31
Jak ona spelnia swoje zadanie oraz czy mozna ja zamontowac do 1,4?
Chodzi mi o to czy jest ona montowana gdzies do silnika czy tylko do karoserii auto, ktora wszystkie R200 maja identyczna.
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 08:33
z pierwszego rzutu okiem chyba do karoserii tylko więc wydaje mi się że powinno pasować do każdego R200 ale może ktoś wie coś więcej.
tą, którą przesłałeś w linku prawdopodobnie będę musiał zamówić bo u mnie połowy jej nie ma (plastik to słaby materiał )
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 09:13
ciężko powiedzieć - prawdopodobnie tak jak w opisie na allegro - chroni rolki i alternator przed wodą i piaskiem
samochód mam trochę ponad miesiąc więc nie wiem jak dobrze spełniała swoją funkcję..
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum