Witam sory jak temat sie powtorzy ,ale szukalem i nie znalazalem nic , jak w waszych roverkach 200 siega daleko sygnal od pilota bo dzis wymienilem baterie i max odleglosc to 4 m czy tak ma byc
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 21:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ogólnie piloty mają kiepski zasięg .... na swoim przykładzie tylko powiem, że pilot 17TN (przynajmniej u mnie) ma zasięg rzędu 10m. Drugi pilot (3TXA), jaki posiadam, ma zasięg standardowy, czyli w bezpośredniej bliskości auta.
To nie jest żart Clarkson pokazywał to kiedyś w TopGear i wcale nie trzeba otwierać ust i przykładać do brody wystarczy przyłożyć do skroni z moim 3TXA działa bez problemu i samochód mogę zamknąć nie wychodząc z domu
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Ja przykładam do skroni hehehe
dziwne ale naprawdę działa. Myślałem nad tym jakiś czas i ciężko powiedzieć dla czego. Jak ktoś ma jakiegoś zaprzyjaźnionego naukowca to niech zarzuci temat.
Pomógł: 22 razy Dołączył: 19 Maj 2008 Posty: 629 Skąd: Gliwice
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 21:07
Działa
Pod brodą działa z odległości 8 - 10 m ale od skroni 12 - 15 m, zależnie czy stoję z boku czy przodu lub tyłu auta. Może czaszka działa jak antena nadawcza, paraboliczna.
_________________ ɹɐɾʇǝq ɯɐıʍɐɹpzod
nie ma za co- kliknij POMÓGŁ
R420 Di'97,był
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum