_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Wow
To musiała być niezła jazda.
http://www.allegro.pl/ite...lternatora.html
A od 220 to nie taka sama przypadkiem.
Szkoda że teraz dopiero napisałes bo byłem akurat dziś w ASO Rovera po lampkę do podsufitki dla kumpla to bym sie zapytał.
Ale myślę, że w 100-150zł za nową się zmieścisz.
Czekajcie gdzieś widziałem taki filmik jak połączyć ze sobą 2 elementy ze stopów lekkich.
Nie wiem gdzie to było.
wierciło się otwory, dawało jakiś klej i w to śrubę.
Chyba to na forum było gdzieś w jakimś temacie o urwanym gwincie w głowicy.
Jak by to zmodyfikować trochę, czyli rozwiercić ta łapę, dać tam w środek jakiś pręt i ten klej.
Wydaje mi się że jak w głowicy wytrzymało to i tu wytrzyma.
Z drugiej strony to jest łapa i drgania i siły na nią działające nie są małe.
no jakbyscie mieli taka lape jak na tych zdjeciach to byłbym zainteresowany....tylko pierw musze sie dowiedziec czy w szrocie w kalinowce jest taka czesc, bo tam bym kupował, bo potrzebna jest mi na weekend....wysyłka i otrzymanie lapy w nastepnym tyg. to ostateczna ostatecznosc
[ Dodano: Pią Maj 29, 2009 18:31 ]
gosc w szrocie w kalinówce nie moze znalezc takiej łapy
wiec panowie jakbyscie mieli taka łape jak na ponizszych zdjeciach i chcieli mi sprzedac to byłoby miło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum