Wysłany: Nie Maj 31, 2009 12:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
potekw [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 13:14
Gratuluję, tak się składa, że ja też w czwartek kupiłem roverka r75 CD kombi, dziękuję wszystkim na forum, czytając Wasze posty utwierdziłem się w przekonaniu, że warto poszukać roverka (nie jest to takie proste). Auto płynie po drodze.....
WITAM.Po zakupie swojegoR75 zacząłem czytać rózne fora o tych autkach i.....trafiłem na stronke klubową.Od kilku dni jestem sympatykiem jednak wysłałem juz składke i czekam na nalepki które z duma będe woził na tyle swojego R75....Pozdrawiam i myślę że do zobaczenie na zlocie 11.o6.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Byłam w Radzionkowie (tu ukłon w stronę Tomaszi , ale w końcu nie w autoryzowanym serwisie. Polecono mi naprawdę dobrego mechanika, który dokonał przeglądu samochodu i powymieniał to, co było konieczne. Nie wiem, czy tu mogę go reklamować?
Kupiłam też letnie opony, w BOMIE wykonali geometrię i bryczka "kula się" bez zarzutu
Teraz wyskoczył mi problem ze spryskiwaczem przedniej szyby, ale o tym nie będę tu pisała, bo oberwę od administratorów Muszę założyć nowy temat, bo mam kilka pytań - mimo przeglądnięcia wielu postów i technicznego FAQ nie znalazłam odpowiedzi, które dotyczyłyby mojego problemu.
Tomaszi, jestem za - w końcu dobre piwko nie jest złe Zloty mam już opanowane, bo często "zlatuję" na swojej miotle na Łysą Górę
Czyli... przyszedł czas na spoty
PS. Tylko, żeby nie było, że gdy Ci postawię piwko (a może nawet dwa , to później będę Cię musiała zaholować pod dom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum