Wysłany: Pon Cze 01, 2009 09:07 Wrocław i okolice - grill u nas podczas ogólnopolskiego
Wspólnie z Karolem, zgadaliśmy że nie będziemy gorsi i na czas zlotu ogólnopolskiego zrobimy sobie spota-grilla, niedobitków którzy nie pojechali. Kiedy i gdzie ? To myśle uzgodnimy wśród wszystkich chętnych. Także pisać kto chętny i proponowane terminy co by pasowało jak największej ilości osob
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 09:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hej, panowie, jak macie czas na grilla, to wskakiwać w jedno autko i przyjechać na Zlot, choćby na jeden dzień - wyjechać o 5 z Wrocka, na 10 będziecie w Wawie i na północ spowrotem we Wrocku.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ps: Karol co o tym myslisz ? Ja moge jechać bedę po wypłacie wiec bez problemu mozemy sie zrzucic na benzyne, skołować jeszcze ze dwie osoby i będzie ok
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Mi osobiscie najbardziej pasowałbym Piątek...sobota u mnie odpada - egzamin z korozji zresztą pewnie w niedziele też jakieś egz bede mialm, nie wiem jak inni
U mnie też - tylne błotniki, doły drzwi, maska, klapa, sporo podwozia, bak...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum