Wyjąca skrzynia, wiecznie świecący się ABS i klekocząca gałka od skrzyni biegów to coś co mnie w tym samochodzie doprowadza do szału.
Z klekoczaca galka mam dokladnie to samo Co wiecej, galke mam nieoryginalna i nie ma co w niej klekotac.
Wiec musi to byc cos innego. Ktos gdzies ostatnio wspominal o jakiejs tulejce przy wejsciu do skrzyni biegow, ktora to wlasnie lubi sobie klekotac i moze przenosic wibracje.
Moze to jest jakis trop.
Niestety jestem strasznym pedantem i wszystkie takie duperele mnie rowniez doprowadzaja do szalu
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 30, 2009 01:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
koledzy a moze to wcale nie skrzynia wyje,moze to poprostu slabe wyciszenie tunelu.ja jak kupilem swojego roverka to tez mi to strasznie przeszkadzalo a jak sie przejechalem jako pasazer z tylu to bylo jeszcze gorzej i to szczegolnie na niskich obr.ale jak spalily mi sie zarowki podswietlania pokretel nawiewu i musialem rozbierac tunel zeby sie do nich dostac to upchalem go potem wyciszeniem z malucha(takie akurat mialem pod reka)choc napewno sa duzo lepsze mat. wyciszajace i musze przyznac ze jest duzo ciszej
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 13:20
Chyba muszę nieco zmienić temat bo z poduszek przeszliśmy do skrzyni
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 21:13
ostatni raz tylko dodam cos o skrzyni... Jeszcze nie jechalem swoim z tylu,ale jak tylko bede u brata 11 czerwca to kaze mu jechac i siadam na tylna kanape i dam wam znac jakie wrazenia,ale na 90% ,ze to i tak skrzynia bo w ostatnia sobote spotkalem sie z chlopakiem ktory ma identyczna 45 jak ja,to znaczy benzyna 1,8 i u niego tak nie wyje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum