Witam ,
Mam pytanie odnośnie zamykania się w roverze 25 od środka.
Próbowałam podczas jazdy zamknąć się od środka pilotem ,oraz za pomocą wciśnięcia w drzwiach, ale nic to dnie dało - drzwi nadal były otwarte.
A przyznam się ,ze bardziej komfortowo jeździ mi się gdy mam pewność ze nikt mi nie wejdzie do samochodu
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 22:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 22:04
Marta napisał/a:
bardziej komfortowo jeździ mi się gdy mam pewność ze nikt mi nie wejdzie do samochodu
no podczas jazdy jakby ktoś wsiadł to byłby to nie lada wyczyn
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
U mnie wystarczy wcisnąć ten bolec w drzwiach i wszystkie drzwi zamykają się - oczywiście od środka.
Jeżeli przy wciśnietym tym bolcu o środka chce normalnie otworzyć drzwi klamką to włącza się alarm - muszę odblokować pilotem
I chyab tak powinno to działać prawidłowo
Pozdrawiam serdecznie
Gdyby coś to prosze pytac na mail: wacek@adres.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum