Wysłany: Sro Cze 03, 2009 14:27 Darmowe ogłoszenie na niemieckich stronach
Drodzy koledzy uczeni w necie
potrzebuję informacji jak w temacie. Konkretnie chodzi mi o zamieszczenie ogłoszenia o sprzedaży koni od osoby prywatnej z Polski. Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. Może ktoś wie i powie? A może ktoś z Was chce kupić konia?
Sprawa jest dość pilna,
_________________ zjawiskowy świat roverów
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 14:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kurcze nie chcę się chwalić jakie to ja zwierzęta z ojcem "uprawiam", koty także;) w ogóle jakoś w rodzinie tak przechodzi pasja do wszystkich zwierząt nie tylko tych super domowych.
konie mam 2 jedną klacz i jednego młodego jeszcze nie okiełznanego właśnie od tej klaczy , ale to bardziej pasja ojca niż moja szczerze super zwierzątka ale jakoś przekonania do jazdy nie mam wole żeby same sobie biegały, są takie właśnie cudowne w naturze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum