Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam
znalazlem luzy na wahaczu gornym przy tej gumie co jest tuz pod wahaczem. Czy mozna wymienic ta jedna czesc czy trzeba caly wahacz wymieniac. Czy przy wymianie gornego wahacza trzeba wymieniac tez dolny wraz z innymi czesciami czyli sworzniami, tulejkami czy co tam jeszcze sie znajduje.
i czy naprzykald taki wahacz gorny moglby byc
http://www.allegro.pl/ite...93_98_nowy.html
czy moze polecacie jakies ine juz sprawdzone wahacze w rozsadnej oczywiscie cenie
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Lut 02, 2011 22:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 20:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Możesz wymienić sam sworzeń górnego wahacza, lub cały wahacz. Ja wymieniałem cały wahacz, kupiłem Yamato za ok 150 zł + 50 zł wymiana. Wg mnie lepiej kupić coś lepszej jakości, niż bawić się w wymiany co 10tyś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum