Witam
Czy ktoś może samodzielnie wymieniał lusterko w r200, elektryczne, czy trzeba zdjąć obudowę drzwi wewnątrz by zdemontować stare lustro,
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 08:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hmmmm do samego demontażu lusterka chyba nie trzeba zdejmować boczku (ale dokałdnie nei pamiętam) ... w każdym razie wtyczki od sterowania lusterka są o ile pamiętam już pod boczkiem schowane, wiec raczej bez zdjęcia boczku i tak się nie obejdzie. Nie jest to trudne (3 minutki rozbierania )
ja mam tez elektryczne i podgrzewane,ale zadno juz nie grzeje,bo mi paski wysiadly,nie wymieniam ich bo ile one wytrzymaja jezeli grzeja automatycznie po uruchomieniu silnika,a nie jak w niektorych autach po wlaczeniu tylniej szyby..
no co ty,myslalem ze duzo wiecej,to moze ja sie zastanowie jeszcze raz nad moimi i zaryzykuje bo to ze grzeja po uruchomieniu silnika to sie dowiedzialem z forum (nie grzaly juz jak zakupilem autko),moze jest jak u ciebie,a 6 zeta to nie majatek...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum