jeżeli mamy orginalne alufelgi, orginalne felgi stalowe i orginalne nakrętki, to napewno tymi nakrętkami jedne i drugie felgi pewnie przykręcimy.
Nie zgodzę się z Tobą. mam oryginalne roverowe alu i oryginalne roverowe stalowe i nakrętkami od alu nie przykręcę felg stalowych.musiałem dokupić nakrętki żeby przykręcić stalowe felgi na zimę.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 08:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ale czym się różniły te nakrętki? Ja miałem stalowe przykręcone na sferyczne takie same jak te z allegro do niby alu więc nie widziałem sensu zmieniania...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
I zdecydowanie stwierdzam,że jeżeli mamy orginalne alufelgi, orginalne felgi stalowe i orginalne nakrętki, to napewno tymi nakrętkami jedne i drugie felgi pewnie przykręcimy
nie wiem czym się różnią bo nie jestem fachowcem w tej dziedzinie ale stalowe felgi po przykręceniu były jakieś luźne.nie chcę nikogo wprowadzać w błąd bo nie pamiętam jak to było ale na pewno nie kupowałbym innych nakrętek jeśli tamte byłyby ok. mógłbym teraz wyjść na ulicę i włożyć stalową felgę ale technicznie jest to nie możliwe bo aktualnie mam tylko jedną rękę
Pomógł: 33 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 371 Skąd: Pszczyna
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 16:04
magneto napisał/a:
Nie zgodzę się z Tobą. mam oryginalne roverowe alu i oryginalne roverowe stalowe i nakrętkami od alu nie przykręcę felg stalowych.musiałem dokupić nakrętki żeby przykręcić stalowe felgi na zimę.
Ja mam tak samo, felgi aluminiowe - nakretki sferyczne, felgi stalowe - nakretki stozkowe.
Tez mam roverowskie felgi.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum