Wysłany: Nie Cze 07, 2009 09:48 [R200] Tarcze rdzewieją ;/
Nowe tarcze ATE a po tygodniu już je rdza zaczęła wpierdzielać Cieszyłem się po założeniu bo stare też nie wyglądały za ciekawie, ale żeby nowe tarcze tak szybko rdzewiały? Jest na to jakaś rada, czymś to zakonserwować ?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 09:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Musisz mało jeździć i dla tego tak się dzieje a do tego teraz ciągle pada ...
Pojeździsz rdza zniknie i będzie jak nowe
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 11:35
Oryginalne tarcze MG Rover i tarcze w wyższej półki (n.p. nawęglane) są zabezpieczane przed korozją. W normalnych tarczach, które nie mają takich zabezpieczeń to po prostu zjawisko. Tak działa wysoka temperatura w połączeniu z wilgocią zawartą w powietrzu.
No tak sama tarcza gdzie klocki ją docierają to na pewno zejdzie, ale na tych nie wiem jak to nazwać "bebnach" już raczej zostanie a głównie o to mi chodzi, bo przez felgę mocno to widać i trochę fatalnie to wygląda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum