Ja pewnie nie wpadne bo mam napiety strasznie terminarz w weekend i obawiam sie ze bede chcial wieczorem w niedziele w domu posiedziec, tym bardziej ze juz w czwartek sie widzimy na zlociku
Postaram sie byc na 20, bo ustawilem sobie grafik w pracy pod Roverki
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Zależnie od powrotu z Mazur z wesela...
Ale powinno się udać.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 12:19
w zwiazku z tym iz jade dzis na impreze do wawki ... a znajac zycie nie bede mogl wczesniej niz przed wieczorem w niedziele wsiąść do auta to i ja chetnie sie pojawie .. chocby przelotem
aaa jakby ktos z tubylców byl tak mily i dał mi jakis namiar ( nr fona ) do siebie to bede wdzieczny .. bo inaczej moge sie zgubic .. oj mam w tym talent
[ Dodano: Nie Cze 07, 2009 17:17 ] Daria, Dzwonil NEOSSS, wiec chyba wie... Niech nie zapomni o tylnych!
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum